موارد کاربرد نوروفیدبک
بیشفعالی/كمبود توجه (ADHD) ، اضطراب (Anxiety) ، ناتوانی یادگیری (Learning Disability) ،اختلالات خواب، دردهای مزمن و سردردهای میگرنی، سوءمصرف مواد، افسردگی ، بعضی انواع آسیب و سکته مغزی، سندرم درد و خستگی مزمن و افزایش قدرت تمرکز و توانایی های ذهنی در افراد سالم.
در واقع نوروفیدبک نوعی بیوفیدبک است ، که بازخورد عصبی نیز به آن گفته می شود. نوروفیدبک، برای مغز انسان مانند یک آینه عمل می کند. ما هر روز با نگاه کردن به آینه متوجه نقائص و اشکالات موجود در ظاهر خودمان می شویم.
این آگاهی و شناخت به ما کمک می کند تا در جهت رفع نقص های موجود در وضعیت ظاهری خود اقدام کنیم. نوروفیدبک دقیقا برای امواج مغزی و عملکردهای فیزیولوژیک مغز ما به عنوان یک آینه ی پیشرفته عمل می کند. نوروفیدبک با استفاده از ابزارهای الکترونیک پیشرفته و کامپیوتر به ما کمک می کند تا از آن چه در مغز ما در حال رخ دادن است .
نوروفیدبک
یک شیوه درمانی مبتنی بر یادگیری است که در آن درمانگر تلاش میکند با استفاده از رایانه، امواج مغزی بیمار را تحت تأثیر قرار دهد. او الکترودهایی را به سر مراجعه کننده متصل میکند و این الکترودها، وضعیت امواج مغزی را روی صفحه نمایشگر رایانه نشان میدهد و به این ترتیب کاستیهای مغز در کنترل امواجش آشکار میشود و آنوقت بر حسب وضعیت این امواج، تمرینهای ذهنی با مراجعه کننده آغاز میشود تا مغزش، خودتنظیمی را یاد بگیرد.