سکستراپی » مقالات سکستراپی » پیامد آنفولانزا در بارداری

پیامد آنفولانزا در بارداری

آنفولانزا

بیماری آنفولانزا پیامدهای مختلفی را باخود به همراه دارد که امروز در کلینیک سکستراپی درباره پیامد آنفولانزا در بارداری صحبت خواهیم کرد

پیامد آنفولانزا در بارداری
ویروس آنفولانزا

پیامد آنفولانزا در بارداری

مواردی همچون زایمان زودرس، سقط جنین در سه ماه اول بارداری و حتی مُرده زایی از مهم ترین مواردی است که بیماری آنفولانزا می تواند با خود به همراه داشته باشد.
با شیوع و گسترس بیماری آنفولانزا اقشار مختلف جامعه درگیر این نوع ویروس مرگ بار شده اند که متاسفانه تاثیر مخرب این ویروس در برخی از جوامع بیشتر مشاهده شده است.

یکی از این گروه خاص که باید در برابر این ویروس از آن ها مراقبت های خاصی به عمل آید خانم های باردار می باشند.
خانم های باردار باید شرایط خاصی را رعایت کنند و در مصرف برخی از مواد غذایی روزانه خود نیز دقت داشته باشند.

این دسته از افراد برای اینکه زایمانی به دور از خطرات احتمالی داشته باشند باید مدام تحت نظر پزشک متخصص خود باشند.
بنابراین با شیوع ویروس آنفولانزا برای اینکه از پیامدهای آنفولانزا در بارداری دور باشید نیاز است که مراقبت های خاصی از خود داشته باشید و در صورتی که با کوچکترین نشانه از این ویروس روبرو شدید به سرعت درصدد درمان آن برآید

عوارض آنفولانزا برای مادر و جنین

شاید ندانید که بیماری آنفولانزا به دو دسته آنفولانزای نوع A و آنفولانزای نوع B تقسیم بندی شده است.

از آنجایی که خطر ابتلا به این ویروس در خانم های باردار می تواند به خاطر درگیری های ریوی صورت گیرد و در عفونت های شدید این احتمال وجود دارد که با مرگ جنین و مادر مواجه شویم بنابراین باید خانم های باردار باید در چنین شرایطی مراقب تغذیه و سلامت خود باشند و بیشتر از مواد غذایی مغذی استفاده کنند و باید مراقبت خود را در دوره اپیدمی یا همان آنفولانزا نوع A بسیار جدی بگیرند.
بیشترین نگرانی خانم‌های بارداری که به بیماری آنفولانزا مبتلا شده اند این است که آیا این بیماری می تواند باعث به وجود آمدن ناهنجاری های مادرزادی در جنین شود؟!

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که راه انتقال ویروس آنفولانزا در جنین به ندرت رخ می دهد و این احتما کم است که جنین دچار ناهنجاری های مادرزادی شود.
اما عوارض و پیامدهای آنفولانزا در بارداری می تواند سقط جنین در سه ماه اول بارداری باشد که این مسئله بسیار خطر آفرین خواهد بود. بنابراین در این شرایط قبل از اینکه خطری متوجه شما و جنین شود به پزشک متخص مراجعه کنید تا با روش های مناسب تری برای تشخیص و درمان بیماری شما استفاده کند.

پسشگیری از آنفولانزادر بارداری
آنفولانزا در بارداری

درمان آنفولانزا در خانم های باردار

برای درمان ویروس آنفولانزا در خانم های باردار از داروهای ضد ویروسی و انواع داروهای خوراکی استفاده می شود البته برای استفاده از این قبیل داروها هم نیاز به مشورت پزشک می باشد که خدای نکرده خطری مادر و جنین را تهدید نکند.
البته راه دیگری هم برای درمان آنفولانزا  وجود دارد و آن هم تزریق واکسن آنفولانزا می باشد که برخی از پزشکان بر این باور هستند که تزریق واکسن آنفولانزا می تواند برای خانم های باردار عوازض و خطراتی را به همراه داشته باشد.

عوارض واکسن آنفولانزا

از آنجایی که فرمول واکسن آنفولانزا به صورت سالیانه تهیه می شود و در اوایل پاییز در ماه های مهر و آبان مورد استفاده قرار می گیرد.
تزریق واکسن آنفولانزا در خانم های باردار که به بیماری های طبی همچون دیابت، بیماری های قلبی، آسم و… مبتلا هستند بسیاری ضروری می باشد زیرا در صورت استفاده نکردن آن می تواند پیامدهای آنفولانزا در بارداری را به همراه داشته باشد که هم برای مادر و هم برای جنین بسیار خطرناک خواهد بود.
تزریق واکسن آنفولانزا چیزی نزدیک به 70 تا 90 درصد از انتقال بیماری های بالینی که ممکن است فرد سالم دچار آن شود جلوگیری خواهد کرد.

برخی از دوستانی که برای اینکه زایمان راحت و سالمی داشته باشند از پزشک خود این سوال را خواهند پرسید که آیا تزریق واکسن آنفولانزا می تواند برای جنین و مادر خطراتی را به همراه داشته باشد و یا خیر؟! به این دوستان باید بگوییم که تزریق واکسن آنفولانزا نه برای جنین و نه برای مادر او هیچ خطری ندارد و هیچگونه ناهنجاری های مادرزادی را در جنین به وجود نخواهد آورد.
تحقیقات پزشکی نشان داده است آن دسته از خانم های بارداری که واکسن آنفولانزا را در زمان بارداری خود تزرق کرده اند میزان عفونت هایی که ممکن یود به واسطه این بیماری وارد بدن آن ها شود در شش ماهگی کمتر بوده است و به مرور زمان از بین رفته است

چه امتیازی می دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + هشت =