خانم های بسیار زیادی به کلینیک سکستراپی دکتر نجات مراجعه کرده و عنوان داشته اند که دچار آنورگاسمی شده اند. شاید برایتان جای سوال باشد که آنورگاسمی چیست؟ و چگونه ممکن است به آن دچار شوید. پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا درباره آنورگاسمی در زنان بیشتر بدانید.
آنورگاسمی چیست؟
آنورگاسمی اصطلاح پزشکی است که از آن برای دشواری منظم در رسیدن به ارگاسم پس از تحریک فراوان جنسی استفاده می شود. آنورگاسمی در واقع یک اتفاق معمول است که تعداد قابل توجهی از زنان را درگیر می کند. شدت ارگاسم در زنان و مردان متفاوت می باشد و زنان از نظر فراوانی ارگاسم و میزان تحریک پذیری شدت بیشتری نسبت به مردها دارند. در حقیقت، اکثر زنان به طور مداوم فقط با نفوذ واژن ارگاسم ندارند. به علاوه ارگاسم ها اغلب با افزایش سن، مسائل پزشکی یا داروهایی که مصرف می کنند تغییر می کنند.
اگر از اوج فعالیت های جنسی خود ناراضی هستید جای نگرانی نیست. با این حال اگر کمبود ارگاسم یا شدت ارگاسم شما را اذیت می کند در مورد آنورگاسمی در زنان بهتر است با یک مرکز سکستراپی یا متخصص سکستراپ در ارتباط باشید. به خاطر داشته باشید که تغییر شیوه زندگی و جنس درمانی ممکن است در رفع این مشکل به شما کمک کند.
علائم آنورگاسمی در زنان
به خوبی این موضوع را می دانید که ارگاسم احساس لذت شدید جسمی و آزاد شدن تنش است که با انقباضات غیر ارادی و ریتمیک عضلات کف لگن همراه است. نوع احساس ارگاسم از زن به زن دیگر متفاوت است و در یک زن منفرد حتی ممکن است از ارگاسم به ارگاسم متفاوت باشد. عمده علائم آنورگاسمی در زنان، عدم توانایی در تجربه ارگاسم یا تاخیرهای طولانی در رسیدن به ارگاسم است.
انواع آنورگاسمی
آنورگاسمی انواع مختلفی دارد:
- آنورگاسمی مادام العمر
- آنورگاسمی وضعیتی
- آنورگاسمای عمومی
آنورگاسمی مادام العمر
این نوع از انواع آنورگاسمی زنان بدان معناست که شما هرگز احساس ارگاسم نکرده اید.
آنورگاسمی وضعیتی
شما فقط در شرایط خاصی می توانید ارگاسم کنید، مثلاً در هنگام رابطه جنسی دهانی یا با یک شریک خاص. اکثر خانمها فقط از طریق نفوذ واژن نمی توانند به ارگاسم برسند.
آنورگاسمای عمومی
این بدان معناست که شما در هر موقعیتی یا با هیچ شریک زندگی قادر به ارگاسم نیستید.
چه موقع به سکستراپی مراجعه کنیم؟
اگر در مورد ارگاسم سوالی دارید یا در مورد توانایی رسیدن به ارگاسم نگران هستید، با یک متخصص سکستراپ صحبت کنید. ممکن است متوجه شوید که تجربیات جنسی شما طبیعی است. یا پزشک ممکن است راهکارهایی را برای کاهش اضطراب و افزایش رضایت شما توصیه کند.
علل آنورگاسمی در زنان
با وجود آنچه که در مطالب بالا درباره آنورگاسمی در زنان برایتان عنوان کرده ایم باید به این مسئله هم اشاره کنیم که، ارگاسم چیز ساده و مطمئنی نیست. این اوج لذت بخش در واقع یک واکنش پیچیده به بسیاری از عوامل جسمی، عاطفی و روانی است. بنابراین درباره علل آنورگاسمی باید بگوییم که موارد مختلف بسیاری هستند که می توانند بر ارگاسم تاثیر بگذارند.
- علل جسمی
- علل روانشناختی
- مسائل مربوط به رابطه
علل جسمی
طیف گسترده ای از بیماری ها، تغییرات جسمی و داروها می توانند در ارگاسم اختلال ایجاد کنند مانند موارد زیر:
- بیماری های پزشکی
- مسائل زنان و زایمان
- داروها
- استعمال دخانیات
- روند پیری با افزایش سن
بیماری های پزشکی
هر بیماری می تواند بر این قسمت از چرخه پاسخ جنسی انسان تأثیر بگذارد از جمله دیابت و بیماری های عصبی مانند: مولتیپل اسکلروزیس.
مسائل زنان و زایمان
ارگاسم ممکن است تحت تأثیر جراحی های زنان مانند جراحی رحم یا جراحی های سرطان قرار گیرد. بعلاوه، کمبود ارگاسم اغلب همراه با سایر نگرانیهای جنسی مانند رابطه ناخوشایند یا دردناک همراه است.
داروها
بسیاری از داروهای تجویز شده و بدون نسخه پزشک می توانند در ارگاسم تداخل ایجاد کنند از جمله داروهای فشار خون، آنتی هیستامین ها و داروهای ضد افسردگی به ویژه مهار کننده های انتخابی جذب مجدد سروتونین.
استعمال دخانیات
مصرف بیش از حد الکل می تواند توانایی شما را در اوج گیری کاهش دهد. همین امر در مورد سیگار کشیدن نیز صادق است که می تواند جریان خون را محدود کند.
روند پیری با افزایش سن
تغییرات طبیعی در آناتومی، هورمون ها، سیستم عصبی و سیستم گردش خون می تواند بر جنسیت شما تأثیر بگذارد. کاهش میزان استروژن در طی انتقال به یائسگی می تواند جریان خون در واژن و کلیتور را کاهش دهد که می تواند ارگاسم را به طور کامل به تأخیر بیندازد یا متوقف کند.
علل روانشناختی
بسیاری از عوامل روانشناختی در توانایی شما در ارگاسم نقش دارد از جمله:
- مشکلات بهداشت روان(اضطراب یا افسردگی)
- تصویر بد بدن
- فشارهای روانی و استرس
- اعتقادات فرهنگی و مذهبی
- ترس از بارداری یا عفونت های مقاربتی
- خجالت
- گناه در مورد لذت بردن از تجارب جنسی
- سوء استفاده جنسی یا عاطفی گذشته
مسائل مربوط به رابطه
بسیاری از زوج هایی که در خارج از اتاق خواب مشکل دارند نیز در اتاق خواب دچار مشکل می باشند.
- عدم ارتباط با شریک زندگی خود
- درگیری ها یا دعواهای حل نشده
- ارتباط ضعیف نیازها و ترجیحات جنسی
- خیانت یا نقض اعتماد
- خشونت شریک زندگی صمیمی
آزمایش و تشخیص آنورگاسمی
ارزیابی پزشکی برای آنورگاسمی در زنان معمولاً شامل موارد زیر است:
- سابقه پزشکی کامل: متخصص سکستراپ ممکن است در مورد سابقه جنسی، سابقه جراحی و رابطه فعلی شما سوال کند.
- معاینه بدنی: پزشک شما احتمالاً یک معاینه عمومی جسمی را انجام می دهد تا به دنبال دلایل فیزیکی آنورگاسمی مانند یک بیماری پزشکی زمینه ای باشد. پزشک همچنین ممکن است ناحیه تناسلی شما را بررسی کند تا ببیند دلیل جسمی یا آناتومیکی مشخصی برای کمبود ارگاسم وجود دارد یا خیر.
درمان های پزشکی
درمان های هورمونی یک راه حل تضمینی برای آنورگاسمیا نیستند. اما آنها می توانند در این زمینه به شما کمک کنند. روش های درمانی دیگری هم وجود دارند که عبارتند از:
- درمان شرایط زمینه ای
- استروژن درمانی برای زنان یائسه
- تستوسترون درمانی
جمع بندی
امید است آنچه که نیاز بوده است شما خانم ها درباره آنورگاسمی در زنان بدانید در این مقاله به خوبی برایتان شرح داده شده باشد. در صورتیکه هرگونه سوالی در این زمینه برایتان وجود دارد می توانید با ما از طریق سایت drnejatclinic.com در ارتباط باشید.
[faq title=”سوالات مربوط به آنورگاسمی در زنان” open1st=”1″ openAll=”0″][faq_item title=”اختلال ارگاسم در خانم ها بیشتر می باشد یا آقایون بیشتر دچار این مشکل می شوند؟” number=”1″]اختلال ارگاسم در زنان و مردان متفاوت می باشد. گاهی ممکن است که این اختلال در خانم ها نسبت به آقایون شایع تر باشد.[/faq_item][faq_item title=”چطور متوجه شویم که دچار آنورگاسمی شده ایم؟” number=”2″]آنورگاسمی انواع مختلفی دارد که هریک علائم و نشانه های متفاوتی دارند اما از بارز ترین و شایع ترین عللی که میتواند در تشخیص اینکه شما دچار آنورگاسمی شده اید یا خیر کمک کند تاخیرهای طولانی در رسیدن به ارگاسم می باشد.[/faq_item][faq_item title=”چه عواملی باعث ارگاسم زنان می شود؟” number=”3″]ارگاسم یک سری انقباضات ریتمیک در رحم ، واژن و عضلات کف لگن اتفاق می افتد. تنش جنسی ناشی از عشق ورزیدن یا تحریک خود آزاد می شود و عضلات در سراسر بدن ممکن است منقبض شوند. احساس گرما معمولاً از لگن خارج می شود و در کل بدن پخش می شود.[/faq_item][/faq]